Autós játékok


VDrift 2009.02.15 Beta

A VDrift egy kiváló példája annak, hogy ingyenes játékok közt is lehet minőséget alkotni. Ez a több platformon is megjelenő (Windows, Linux, Mac) program GNU licensszel készült, több mint 20 pályát és csaknem 30(!) különböző vezethető járgányt tartalmaz. Többjátékos üzemmód, realisztikus fizika, egér, kormány támogatás, több kameraállás, visszajátszási lehetőség, élethű hangeffektek – mi kell még? Már csak annyi, hogy letöltsd az alábbi linkről:

VDRift letöltés

Vdrift

BMW M3 Challenge

Ki ne vágyna arra, hogy egy erőtől duzzadó bömös kormányja mögé pattanjon? Most valóra válhat dédelgetett álmod, te lehetsz a bajor autógyár tesztpilótája! Ülj be a BMW M3-asba és ródd a köröket! Szép grafika és élethű vezetési élmény vár rád. Akár több játékos módban is játszhatunk, további izgalmakat és hosszabb játékidőt biztosít. A játék kipróbálása után ne csodálkozzunk, ha egy valódi M3-as coupéra kezd el fájni a fogunk..

BMW M3 Challenge letöltés

BMW M3 challenge 

Truck Racing by Renault Trucks

Ha meguntad a sportkocsikat és valami igazán újra vágysz, akkor ne hagyd ki a Renault gondozásában megjelent kamionos programot, melyben egy 1100 pacis nyergesvontató kormánya mögé pattanhatunk. Szép kivitelezés, élethű vezetési élmény és remek mesterséges intelligencia a játék fő jellemzői. Gépigénye sem mondható túl magasnak, a mai legtöbb számítógépen elfut. 1 giga ram, illetve 128 megás videókártya az alapvető követelmények.

Truck Racing letöltés

Racer v0.82

A Racer egy tetszetős grafikával megáldott versenyzős játék a sportautók szerelmeseinek. Ez a 3D-s program élethű szimulációval és két vezethető csodajárgánnyal rendelkezik. Töltsd le most ingyenesen az alábbi hivatkozásról:

Racer letöltés (3D)