3D FPS játékok letöltése
Digital Paint: Paintball 2.0 Build 30 Alpha

Ez egy igazi paintball-os játék, többféle móddal (CTF, Deathmatch, King of the hill, Siege). Egyszerű grafika, ámde annál nagyobb játékélmény. Remek szórakozás az egymás elleni harc!

Töltsd le innen: http://download.freewarefiles.com/files/paintball2_build030_full.exe

Starsiege: Tribes Free

Ezt a remek 3D FPS játékot kifejezetten a kooperatív többjátékos módra fejlesztették ki. Természetesen egyedül is játszhatjuk, így nagyszerűen felkészülhetünk az ádáz multi csatákra, melyekben akár 32 játékos is összemérheti a tudását az interneten vagy LAN-on keresztül. Kis gépigény, igényes kivitelezés.

Töltsd le most az alábbi linkről: http://download.freewarefiles.com/files/tribes_fullgame.zip
(ZIP fájl, csomagold ki telepítés előtt )World Of Padman 1.5

A World of Padman egy ingyenes multiplayer FPS, mely egy hatalmas valós környezetben játszódik. Leginkább az UT-hez hasonlítható, Quake 3 motor hajtja. Sok féle karakter közü választhatunk és fegyverekben sem lesz hiány. Akár gépi ellenfelek, botok ellen is játszhatunk de az igazi izgalom természetesen a többjátékos módban van. Ajánlott 1 Giga ram és kb. ugyanennyi hely a winchesteren.

Letöltési link: http://download.freewarefiles.com/files/wop-1.5-unified.zipUrban Terror 4.1.1

Az Urban Terror egy Quake 3 motoron alapuló nagyszerű lövöldözős játék. Valósághű szoftver, akár a Counter Strike - egy csavart kivéve: akár falakról is elrugaszkodhatunk és egyéb őrült dolgokat is véghezvihetünk.

Ha nincs feltelepítve gépeden a Quake 3, akkor pluszban ezt a fájlt is le kell töltsd: http://www.gamershell.com/download_18565.shtml

A játékot itt találod: http://download.freewarefiles.com/files/UrbanTerror411.exe