RPG (szerepjátékok)


Octodad 1.1.0

Az Octodad egy harmadik személyű kalandjáték. A játékban Octodad-et irányíthatjuk, egy emberi külsejű polipot. Izgalmas cselekmény, hosszú távra szórakozást biztosít. Egy játék a pusztításról, az érzelmekről és az apaságról...

Gépigény:
• Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7
• Processzor: Core Duo 1.8GHz
• RAM: 1.5 GB
• Merevlemez: 1 GB szabad hely
• Video: Intel GMA950 (vagy DirectX 9 képes videókártya)

Töltsd le itt: http://download.freewarefiles.com/files/OctodadV1.1.0.exe

Masters of Belial

Ez egy kifejezetten többjátékos módra kifejlesztett akció-stratégia kalandjáték. A játékosok kiválaszthatják saját hősüket, és vele haladhatnak a fejlődés útján. Útjuk során egyre erősebbek lesznek. Szép grafika, változatos játékmenet teszik hosszú távon is érdekessé ezt a remek szoftvert.
A game leginkább a DotA-hoz hasonlítható.

Letöltés: http://download.freewarefiles.com/files/MastersBelial_Install_1.0.exe

Diadem of Maunstraut 1.41

Erős fegyverek , remek felszerelések és spellek állnak a rendelkezésünkre ebben a játékban a gonosz legyőzéséhez. A játék koncepciója a tradicionális „King’s Field” sorozathoz hasonlít, csakúgy, mint a zenéje.

Letöltés itt
(zip fájl, a letöltés után csomagold ki)Last Chaos 61212

A Last Chaos egy igényes szerepjáték, melyet online játszhatsz. Szedd össze minden erődet, intelligenciád és bátorságod, hogy sikeresen megvívd a harcod az ellenséggel. Legjobb, ha csapatban küzdesz, és együtt indultok csatába. A program egy Iris nevű helyen játszódik, ahol az anarchia, a háborúk és a rettegés mindennapos dolgok. Küzdj keményen, és teremtsd meg a békét a világban!

A letöltéshez katt ide: Last Chaos 61212