Mászkálós Játékok LetöltéseBallman Planets

Íme a PAC-MAN 3D-ben! Akár 3D-s szemüveggel is játszhatjuk ezt a szórakoztató játékot, mely a legendás sárga figura megelevenedése egy új dimenzióban. A programban természetesen helyet kaptak a szellemek, a golyók és a power-upok is, illetve számos különféle planéta. Egyik bolygóról a másikra könnyedén átugorhatunk a rugók segítségével. Gyakorlatilag minden ma használatos PC-n elfut, jó szívvel ajánljuk mindenki számára.

http://www.codevikings.com/download/BallmanPlanetsSetup.exe

Catch The Bears 2.0

Kifejezetten a legkisebbeknek ajánljuk a Catch the Bears, azaz a "Kapd el a medvéket" című program második epizódját. Meseszerű 3 dimenziós környezet, könnyű kezelhetőség jellemzi ezt az aranyos játékot. A nyilakkal mozoghatunk, a shift-tel pedig ugorhatunk. Az idő nagy szerepet kap, időre kell összegyűjtenünk az összes teddy macit. 2-től 7 éves korig ajánlott.

http://www.otssoftware.com/Freeware/CatchTheBears.zip

The Tooth Fairy Saves Easter 2.0

A Fogtündér főszereplésével készült játék szintén a kicsik nagy kedvence lehet. Főszerepben két nyúl, akik újat húztak a húsvéti nyuszival. A te feladatot lesz, hogy segíts a Fogtündérnek megmenteni a húsvétot. A nyilakkal és az egérrel könnyen kezelheted a játékot. Teljesen ingyenes, Windows XP, Vista és 7 kompatibilis.

Letöltési link: http://www.otssoftware.com/Freeware/TheToothFairySavesEaster.zip
(zip fájl, ki kell csomagolni játék előtt!)