3D Sport Játékok letöltéseCarom3D v5.03

A Carom 3D személyében egy rendkívül igényesen kidolgozott biliárdjátékra lelhetünk. Akár snooker, 6, 8, illetve 9 golyós biliárdot is tolhatunk vele, a megvalósítás, a játékmenet és a fizika teljsen valósághű. Akár online is játszhatjuk egyedül, de csapatban is. Chatelhetünk, gyakorolhatunk, vagy csak nézhetjük a többiek mérkőzéseit.

Töltsd le most innen az egyik legjobb freeware biliárdjátékot:
Carom 3D letöltése

Carom 3D

PureSim Baseball 2007

Ugyan hazánkban még kevéssé népszerű a baseball, ez a játék minden bizonnyal bárkivel képes megkedveltetni ezt az érdekes sportágat. A program segítségével a baseball történelmét is feleveníthetjük. Szép grafika, élethű szimuláció, remek hangeffektek és felhasználóbarát kezelőfelület varázsolják ezt a szoftvert az egyik legjobb ingyenes baseball szimulációvá.

Letöltés: http://download.freewarefiles.com/files/puresim_free_v175.exe

baseball3d

Ultimate Duck Hunting (demo)

Élvezd a valaha készült legvalósághűbb vadkacsa-vadász játékot! Te és a kutyád egy csapatként küzdve kutathatjátok fel a zsákmányt. Akár egyedül, akár multiban is tolható. Egyszerű irányítás, szép grafika.

A játék próbaverzióját letöltheted innen: Duck Hunting letöltésInternational Tennis Pro (demo)

Egy remek kis tenisz játéknak a demo verzióját kínáljuk most számodra. Többféle talaj, izgalmas versenyek, élethű megjelenítés teszik ezt a játékot élvezetessé. Éld át a játék lüktetését, változatosságát, légy te a világranglista első!

Letöltési link (demo változat): Tennis Pro letöltése